Noen gode ord fra fornøyde kunder!

 • Vi leverer produkter til et marked som er gjennomregulert og i eksplosiv vekst. Å skille seg ut er helt essensielt, men det må skje innenfor tydelige krav til merking. Dundersalt har ikke bare hjulpet oss med en tydelig profil, men er også bidragsytere innenfor både produktuvikling og markedsføring. I tillegg er de rasende kjekke. Vi snakker pose OG sekk her altså.

  Mikrobryggeriet MikroMeyer AS

 • Dundersalt ga Bergfald Miljørådgivere et kjempeløft med den nye designprofilen. Arbeidet ble levert imponerende raskt og effektivt. Vi opplever at Dundersalt gjennom grundig bakgrunnsarbeid, i tett dialog med oss hele veien, har klart å skape et image for Bergfald Miljørådgivere som er helt i tråd med vårt forretningskonsept og hva vi ønsker å kommunisere. Et minst like viktig resultat for Bergfald Miljørådgivere er hvordan samarbeidet med Dundersalt har økt vår bevissthet rundt vår egen identitet og visjon for selskapet

  Bergfald AS

 • Dundersalt hjalp oss med visuell profil til vår nystartede virksomhet, og de leverte et flott resultat, hvor det var veldig tydelig at de hadde jobbet grundig med både tjenestene våre, ønskene våre, konkurrenter og beliggenhet. Veldig fornøyd!

  Tromsø Kiropraktikksenter

 • Da vi skulle utvikle visuell identitet til vår serie av fruktprodukter, var Dundersalt en viktig støttespiller og idéutvikler. De skapte et unikt design som vi er særdeles fornøyde med.

  Welhavens Saftkokeri

 • Da jeg skulle lage ny hjemmeside var jeg opptatt av å få en komplett visuell identitet med enkelt og stilrent design. Dundersalt har gjort en fantastisk jobb med å utvikle dette og har i tillegg utøvet meget bra oppfølging også i etterkant av at produktet var ferdigstilt. De er profesjonelle, pliktoppfyllende og dyktige. Jeg gir mine varmeste anbefalinger!

  Martin Norum - Personlig Trener